TUI Magyarország ajánlata

Zöld-Foki-szigetek

Közvetlenül Bécsből

A Nyugat-Afrika partjainál található Zöld-foki Köztársaságot nem csak azért ajánljuk jó szívvel mindenki figyelmébe, mert átlagosan az év 350 napján gyönyörű napsütéses időre lehet számítani, hanem mert a TUI több nagyszerű szállodával is képviselteti magát.

TUI Magyarország Zöld-foki-szigetek

A TUI Bécsből induló közvetlen járatával érhető el a Zöld-foki-szigetek.

A járat a Bécs – Boa Vista – Sal – Bécs háromszögben repül.

Az év 350 (!) napján süt a nap, az átlaghőmérséklet 20 és 30 °C között van, az óceán 12 hónapon át fürdésre csábít!

Barátságosak az emberek, szép a vulkanikus táj, finom a hal, kellemes a klíma, látványosak a strandok, sok vízi sportot lehet űzni.

A mindössze 10 nagyobb, vulkanikus szigetből álló köztársaság teljes területe mintegy 4000 km2, tehát Győr-Moson-Sopron megyével azonos méretű, lakossága kb. 530.000 fő. Története a 15. századra vezethető vissza, amikor portugál tengerészek felfedezték az addig lakatlan szigeteket. Nem véletlenül húzóágazat a turizmus, köszönhetően az ország demokratikus berendezkedésének és jó közbiztonságának.

Zöld-foki-szigetek TUI
Zöld-foki-szigetek TUI

Sal szigete

  • Sal szigete 30 kilométer hosszú és 12 kilométer széles, nincsenek nagy távolságok. Santa Maria a sziget déli részén fekszik, a nemzetközi repülőtér (Amilcar Cabral International Airport)
  • Nem véletlen, hogy a sziget neve, a Sal is sót jelent. Pedra Lume-nél megnézhető, hogy miként termelték ki régen a sót a elsüllyedt vulkanikus kráterben. Újabban sós vizes medencékben kúrálhatják magukat a turisták, belépődíj ellenében. Lehet úgy lebegni a vízen, mint a Holt-tengerben.
  • A sziget jellemzően sík területű, felhők ritkán fedik, szinte soha nem esik az eső, napsütésből van minden mennyiségben és kilométer hosszú homokos strandokból. Sal a Föld egyik legszárazabb pontja, a napsütéses napok száma évi 350!

Boa Vista szigete

  • Boa Vista a Zöld-foki-szigetek harmadik legnagyobb szigete. A “Dűnék szigetének” nevezik.
  • A szigeten mindössze nyolc település van: Sai Rei kisváros és hét picike halászfalu
  • Az állandó, erős passzátszelek a szörfösök és a vitorlázók paradicsomává teszik a szigetet. A kevésbé szeles nyugati partoknál pedig, az izgalmas víz alatti világ vonzza a búvárkodókat.
  • Akik szeretnek néptelen strandokon kilométereket sétálni, kocogni, futni, azoknak Boa Vista bőven kínál ideális terepet. Vannak olyan néptelen partszakaszok, ahol akár 20 kilométert is meg lehet tenni anélkül, hogy másik emberrel találkozzon a látogató.

A TUI kínálatában szereplő mindkét sziget jobbnál jobb szállodákkal kényezteti az odautazókat. A kínálatból kiemelkedik a TUI csoporthoz köthető Riu szállodalánc és annak mind az öt tagja (3 Boa Vista, 2 Sal szigetén), minden igényt kielégítő All Inclusive szolgáltatásokkal.

Kiemelt Hotel ajánlataink:

Zöld-foki-szigetek TUI - Boa Vista

Boa Vista

A Hotel Riu Karamboa 4* azoknak ajánlott, akik hosszan elnyúló homokos tengerpart és kristálytiszta tengervíz mellett töltik a legszívesebben a nyaralásukat és szeretik kipróbálni a változatos nemzetközi konyhát. A garantált kikapcsolódásról itt a Riu gondoskodik!

Zöld-foki-szigetek TUI Riu Touareg

A Hotel Riu Touareg 4* minőségi animációs szolgáltatásokkal, gasztronómiai különlegességekkel várja a pihenni vágyókat, a kizárólag 18 éven felüli vendégek részére foglalható Adults Only Deluxe Wing pedig a legjobb választás a csendet, nyugalmat és relaxációt keresőknek.

Zöld-foki-szigetek TUI palace boavista

A Riu lánc legújabb tagja, a 2018 novemberében nyitó Hotel Riu Palace Boavista 5* 24-órás All Inclusive szolgáltatást kínál. A felnőtteket számos sportlehetőség (röplabda, szörf, kajak, búvárkodás), a gyermekeket pedig a RiuLand animációs programjai várják.

Zöld-foki-szigetek TUI Sal - riu palace

Sal

A Hotel Riu Palace Cabo Verde 5* Sal szigetén gasztronómiai kalandozásra hívja az ínyenceket: legyen szó olasz vagy fúziós étteremről, steakhouse-ról vagy látványkonyháról.

Foglalja le nyaralását a Zöld-foki Köztársaság szakértőjénél, a TUI-nál!

Zöld-foki-szigetek TUI

Zöld-foki-szigetek

A Leghosszabb homokos tengerpartokkal

Zöld-foki-szigetek TUI Maldív-szigetek

Maldív-szigetek

No news, no shoes

Zöld-foki-szigetek TUI - Dominika

Dominikai Köztársaság

A legnagyszerűbb egzotikus ajánlatok