TUI Magyarország ajánlatai

Zöld-foki-szigetek

tui-live happy logo

A TUI az egyik legnagyobb utazásszervező vállalkozás a világon 126 saját repülővel, 8 saját luxus tengerjáró hajóval, és rengeteg szállodával.

A TUI kínálatában is elérhető Zöld-foki-szigetek nagyszerű adottságokkal várja az utazókat.

Az év 350 (!) napján süt a nap, az átlaghőmérséklet 20 és 30 °C között van, az óceán 12 hónapon át fürdésre csábít! Barátságosak az emberek, szép a vulkanikus táj, finom a hal, kellemes a klíma, látványosak a strandok, sok vízi sportot lehet űzni.

A mindössze 10 nagyobb, vulkanikus szigetből álló köztársaság teljes területe mintegy 4000 km2, tehát Győr-Moson-Sopron megyével azonos méretű, lakossága kb. 530.000 fő. Története a 15. századra vezethető vissza, amikor portugál tengerészek felfedezték az addig lakatlan szigeteket. Nem véletlenül húzóágazat a turizmus, köszönhetően az ország demokratikus berendezkedésének és jó közbiztonságának.

Zöld-foki-szigetek Tui-Utazás
Hol van a Zöld foki szigetek?

Kiemelt Hotel ajánlataink:

A TUI kínálatában szereplő mindkét sziget jobbnál jobb szállodákkal kényezteti az odautazókat. A kínálatból kiemelkedik a TUI csoporthoz köthető Riu szállodalánc és annak mind az öt tagja (3 Boa Vista, 2 Sal szigetén), minden igényt kielégítő All Inclusive szolgáltatásokkal.

Foglalja le nyaralását a Zöld-foki Köztársaság szakértőjénél, a TUI-nál!