TUI Magyarország ajánlata

Maldív-szigetek

De mitől is ennyire vonzó a Maldív-szigetek?

A 868 kilométer hosszan elnyúló, mintegy 1200 szigetből álló ország az Indiai-óceán közepén található.

Maldív-szigetek TUI

 Varázslatos világ: azúrkék tengervíz, türkizkék lagúnák, különleges formájú korallzátonyok, különböző színekben pompázó trópusi halak és vakítóan fehér strandok. Ahogy errefelé mondani szokták: No news, no shoes…

A szigeteken a szállodák kimagasló minőségétől, a tenger és természet közelségétől, a sehol nem tapasztalható nyugalomtól, és persze legfőképp az álomszép tengerpartoktól.

 Ráadásul Bécsből most közvetlen járattal is elérhető!

Maldív-szigetek térkép

Maldív-szigetek – Kiemelt ajánlataink

2019-ben a RIU, a TUI saját tulajdonú szállodalánca megnyitotta  első két szállodáját ezen a csodálatos helyen.

Mindkét szálloda All inclusive ellátást biztosít a nap 24 órájában, ezzel is garantálva, hogy az itt eltöltött idő csak a kikapcsolódásról szóljon.

A 4 csillagos Hotel Riu Atoll és az 5 csillagos Hotel Riu Palace Maldivas Malétől, a fővárástól mintegy 180 km-re délre, két szomszédos szigeten található, melyeket egy híd (stég) köt össze. Maléból a 40 perces belföldi repülőjárattal először Kudahuvadhoo sziget repülőterére érkezünk, majd innen még 10. ill. 15 perc hajóval a választott sziget.

Maldív-szigetek, Alif Dhaal (Süd Ari) Atoll , Bayahibe

Holiday Island Resort & Spa ****

Maldív-szigetek, Maldív-szigetek, Alif Dhaal (Süd Ari) Atoll , Bayahibe

Népszerű sziget-üdülőhely (kb. 700 x 140 m) az Ari Atoll déli külső zátonyán. A tágas, homokos stranddal rendelkező türkizkék lagúna ideális fürdésre. A zátonya kb. 600 m, a búvárkodáshoz a külső zátony kb. 2 km-re van a szigettől, és hajóval (díj ellenében) érhető el. A transzfer ideje körülbelül 40 perc (a repülés a közeli Maamigili repülőtérre, ezt követő hajótranszfer).

Maldív-szigetek, Kaafu (Süd Male) Atoll

Holiday Inn Resort Kandooma ****

Maldív-szigetek, Maldív-szigetek, Kaafu (Süd Male) Atoll

(Dél Male) Atoll nyugati részén található. A sziget optimális elhelyezkedése a külső zátonyon és a parton kivüli lagúnán kiváló feltételeket biztosít a különböző vízi sportok számára. A közvetlen közelben számos híres búvárhely található a (Süd Male) Atoll részein. A sziget körül fehér, enyhén lejtős homokos strand található. Hossz: kb. 310 m, szélesség: kb. 260 m; Távolság a külső zátonytól: kb. 50 m. Transzfer idő: körülbelül 40 perc a motorcsónakkal.

Maldív-szigetek, Noonu (Süd Miladhunmadulu) Atoll

ROBINSON CLUB NOONU *****

Maldív-szigetek, Maldív-szigetek, Noonu (Süd Miladhunmadulu) Atoll

Amire számíthat: Legyen a mezítláb a homokban, a gyönyörű Sundowner bárban a parton, a teppanyaki étteremben a vízparton, vagy vegyen részt egy látványos búvárturán Noonu-Atollban. A ROBINSON által kínált gyerekbarát all-inclusive szolgáltatásai és a Male közelsége teszi a szigetet felejthetelenné.

Utazzon Ön is a Maldív-szigetekre!

Az álmok netovábbja mindazok számára, akik semmi mást nem szeretnének, csak fürödni, búvárkodni, vitorlázni vagy egyszerűen kikapcsolni és pihenni.

Zöld-foki-szigetek

Zöld-foki-szigetek

A Leghosszabb homokos tengerpartokkal

Maldív-szigetek

Maldív-szigetek

No news, no shoes

Dominikai Köztársaság

Dominikai Köztársaság

A legnagyszerűbb egzotikus ajánlatok