TUI Magyarország ajánlata

Maldív-szigetek

tui-live happy logo

De mitől is ennyire vonzó a Maldív-szigetek?

A 868 kilométer hosszan elnyúló, mintegy 1200 szigetből álló ország az Indiai-óceán közepén található.

Közvetlen járat Bécs és a Maldív-szigetek között a TUI-nál

Maldív-szigetek nyaralás 2023 – 2024

Austrian Airlines

Utazás az Austrian Airlines közvetlen járatával:

Maldív-szigetek (Economy, Premium Economy és Business osztály is elérhető!)
2023.10.16 – 2024.04.06.

VIE‐MLE járatnap: hétfő, szerda, péntek (érkezés másnap)

MLE‐VIE járatnap: kedd, csütörtök, szombat

 

Varázslatos világ: azúrkék tengervíz, türkizkék lagúnák, különleges formájú korallzátonyok, különböző színekben pompázó trópusi halak és vakítóan fehér strandok. Ahogy errefelé mondani szokták: No news, no shoes…

A szigeteken a szállodák kimagasló minőségétől, a tenger és természet közelségétől, a sehol nem tapasztalható nyugalomtól, és persze legfőképp az álomszép tengerpartoktól.

Maldív szigetek Tui utazási információk

Maldív-szigetek – Kiemelt ajánlataink

2019-ben a RIU, a TUI saját tulajdonú szállodalánca megnyitotta  első két szállodáját ezen a csodálatos helyen.

Mindkét szálloda All inclusive ellátást biztosít a nap 24 órájában, ezzel is garantálva, hogy az itt eltöltött idő csak a kikapcsolódásról szóljon.

A 4 csillagos Hotel Riu Atoll és az 5 csillagos Hotel Riu Palace Maldivas Malétől, a fővárástól mintegy 180 km-re délre, két szomszédos szigeten található, melyeket egy híd (stég) köt össze. Maléból a 40 perces belföldi repülőjárattal először Kudahuvadhoo sziget repülőterére érkezünk, majd innen még 10. ill. 15 perc hajóval a választott sziget.

Maldív szigetek Tui utazási információk
Maldív szigetek Tui utazási információk
Maldív szigetek Tui utazási információk
Maldív szigetek Tui utazási információk

Legújabb hotelünk a Maldív-szigeteken

TUI BLUE Olhuveli Romance
TUI BLUE Olhuveli Romance
TUI BLUE Olhuveli Romance

TUI BLUE Olhuveli Romance

Kizárólag 16 éven felüli vendégek részére

Valósítsa meg álmát egy felejthetetlen nyaralásról a Maldív-szigeteken a kizárólag felnőtteket fogadó TUI BLUE Olhuveli Romance szállodában!

Újonnan (2022. november) nyílt hotelünk egy kis trópusi szigeten található, saját privát zátonyával.

A csak felnőtteket fogadó TUI BLUE Olhuveli Romance szálloda a Maldív-szigetek déli Malé-atolljának egy trópusi szigetén található, Malé repülőterére közlekedő transzfer körülbelül 45 percet vesz igénybe motorcsónakkal.

A szigetet (545 méter hosszú, 370 méter széles) egy sekély homokos strand veszi körül.

A privát zátony egy mólón keresztül érhető el.

A szomszédos (nem csak felnőtteknek szóló) szigeten, további éttermek és gyógyfürdő is található, ezeket híd köti össze a TUI BLUE Olhuveli Romance-szal.

A hotel létesítményei között több első osztályú étterem, három úszómedence, teniszpálya, edzőterem, wellness részleg található, valamint széles választékban érhetőek el, fakultatív szórakozási lehetőségek (borkóstoló, főzőtanfolyam, nyelvtanfolyam)

A vízisport-központban merülést, evezést, kite-szörfözést, szörfözést, jet-ski-t és kajakozást kínálnak,valamint megtalálható egy kiváló búváriskola is, amely több mint 50 merülőhelyhez fér hozzá, köztük egy titkos hajóroncshoz.

Sokak számára a legnagyobb élmény a hárompontos snorkeltúra, amellyel testközelből ismerkedhetünk meg dajkálócápákkal, manta rájákkal és delfinekkel.

Kedvenc Szállodáink a Maldív-Szigeteken

Maldív szigetek Tui utazási információk

Holiday Inn Resort Kandooma ****

Maldív-szigetek, Maldív-szigetek, Kaafu (Süd Male) Atoll

(Dél Male) Atoll nyugati részén található. A sziget optimális elhelyezkedése a külső zátonyon és a parton kivüli lagúnán kiváló feltételeket biztosít a különböző vízi sportok számára. A közvetlen közelben számos híres búvárhely található a (Süd Male) Atoll részein. A sziget körül fehér, enyhén lejtős homokos strand található. Hossz: kb. 310 m, szélesség: kb. 260 m; Távolság a külső zátonytól: kb. 50 m. Transzfer idő: körülbelül 40 perc a motorcsónakkal.

Maldív szigetek Tui utazási információk

ROBINSON CLUB NOONU *****

Maldív-szigetek, Maldív-szigetek, Noonu (Süd Miladhunmadulu) Atoll

Amire számíthat: Legyen a mezítláb a homokban, a gyönyörű Sundowner bárban a parton, a teppanyaki étteremben a vízparton, vagy vegyen részt egy látványos búvár turán Noonu-Atollban. A ROBINSON által kínált gyerekbarát all-inclusive szolgáltatásai és a Male közelsége teszi a szigetet felejthetetlenné.

Utazzon Ön is a Maldív-szigetekre!

Az álmok netovábbja mindazok számára, akik semmi mást nem szeretnének, csak fürödni, búvárkodni, vitorlázni vagy egyszerűen kikapcsolni és pihenni.