Mein Schiff

MEIN SCHIFF

HAJÓS KIKAPCSOLÓDÁS A LEGMAGASABB SZÍNVONALON

Közeli úti célok - Mein Schiff

Mini körutazások, max 7 éjszakás

Skandinávia, Baltikum, Dél-Európa, Földközi-tenger, Nagy Britannia, Írország

Távoli úti célok - Mein Schiff

7-14 éjszakás körutazások

6 óránál rövidebb repülési idővel rendelkező körutazási célpontjaink (középtávú)

Kanári-szigetek, Dubai, mediterrán körutazások

Távoli úti célok - Mein Schiff

7-14 éjszakás körutazások

6 óránál hosszabb repülési idővel rendelkező körutazási célpontjaink,
mint Közép-Amerika és Karib-tengeri utak, Ázsia, Észak amerikai körutak, Dél-Afrika

Hosszú távú nyaralások (akár 5 hetes hajós utazások)

Mein Schiff utak az Ön igényei szerint

Felfedező - Mein Schiff

Felfedező

Szeret felfedezni új kultúrákat, érdekli Önt a művészetek világa?
Akkor egy körutazás a megfelelő dolog, hogy közelről megtapasztalhassa álmai úti célját.
A hajókirándulás előnye, hogy nem kötődik egyetlen helyhez vagy országhoz, hanem egy túra során sokféle új kultúrát fedezhet fel. Ez a kényelmes módja az oda-vissza utazásnak. Szabadon dönthet arról, hogy saját kezébe veszi-e parti kirándulásait, vagy szervezett túráink keretében hagyja magát inspirálni az adott helyszín látnivalóiból, kultúrájából . Ha kalandvágyó, bérelhet egy autót vagy egy kisbuszt, és kezdheti el saját kalandját.

Aktív - Mein Schiff

Aktív

Az Ön számára nyaralás egyben egy aktív pihenést jelent. Egy olyan időszak, amikor elfelejtheti a stresszt, és teljes mértékben élvezheti az életet.
A hajós utazás nagy fokú kalandot kínál. Töltse el a fedélzeten szárazföldi kirándulásaink által golfozással, fedezzen fel új tájakat kerékpárral, vagy merüljön, búvárkodjon eddig ismeretlen vizekben.
A tengeren töltött napokon is teljes értékű aktív programra vágyik?
Itt is több lehetőséget kínálunk.
A Mein Schiff ® flotta szabadidős kínálata: nagy medencék, szaunák, futópályák, jóga és fitnesz órák, jól felszerelt fitneszstúdiók.
Pihenés - Mein Schiff

Pihenés

Egyszerűen pihenjen a nyaraláson, és szakadjon ki a mindennapi életből. Pontosan ezt kínálja Önnek egy utazás a Mein Schiff flottával. Mi mindenről gondoskodunk, Ön pedig csak nyaralni indul, és felfedezi a legkülönfélébb úti célokat. Fedezze fel a sokféle nyaralási lehetőséget, amelyet egy körutazás kínál Önnek.
Koncert  - színház
A TUI Cruises prémium kategóriás hajóútjai során garantáltan nem fog unatkozni: valamennyi körutazásunk egészen egyedülálló élményt nyújt. Programlehetőségeink széleskörűek és nagyon változatosak, az ár-érték arány miatt pedig feltétlenül érdemes Mein Schiff ® kínálatából foglalni. Éljen át felejthetetlen szabadtéri koncerteket a nyílt tengeren, változatos szórakoztató programokat, és élvezze testközelből kedvencei előadását a Mein Schiff ® flotta fedélzetén. Maguk a tematikus kirándulásaink is olyan változatosak, mint a fedélzeti rendezvénykirándulások, mert mindig új, izgalmas és nagyon különleges programokkal készülünk az Ön számára.
A TUI Cruises egy 2009-ben indult németországi székhelyű prémium kategóriát képviselő hajótársaság. A társaság hét hajóval rendelkezik. A hajók a “Mein Schiff 1,2,3,4,5 és 6”, illetve a legrégebbi de felújított hajója a „Mein Schiff Herz” nevet kapták.

A TUI Cruisesnél minden nap mindent megteszünk annak érdekében, hogy Ön teljesen nyugodtan érezze magát vízen és szárazföldön egyaránt. A Mein Schiff szolgáltatásaival pihenhet és jól érezheti magát a Mein Schiff ® flotta fedélzetén.

Valamennyi Mein Schiff fedélzetén Prémium All Inclusive ellátás és magas színvonalú szolgáltatások – wellness részleg, szabadtéri kosárlabda-, és futópálya, 1000 férőhelyes színház, stb. – várják a vendégeket, sokszor egy vagy két hét sem elegendő, hogy mindent kipróbáljunk.

Mein Schiff - TUI Cruises

Filozófiánk

Egyszerűen pihenjen a nyaraláson, és szakadjon ki a mindennapi életből. Pontosan ezt kínálja Önnek egy utazás a Mein Schiff flottával. Mi mindenről gondoskodunk, Ön pedig csak nyaralni indul, és felfedezi a legkülönfélébb úti célokat. Fedezze fel a sokféle nyaralási lehetőséget, amelyet egy körutazás kínál Önnek.

A Mein Schiff flottán:

  • Minden kabin modern, világos és kényelmesen berendezett.
  • A legalább 17 négyzetméteres szoba elegendő helyet kínál a kikapcsolódásra.
  • Mindazok számára, akik nyaralásukkor különleges előnyökkel várják magukat, és luxus utazásra vágynak a tengeren túlra, a Mein Schiff flotta fedélzetén különböző lakosztályok állnak rendelkezésre. Itt számíthat a maximális szabadságra, maximális kényelemre és számos extra szolgáltatásra.
  • A hajók legénysége több mint 50 nemzetből érkezett, és mindenkor biztosítják, hogy a vendégek mindennel rendelkezzenek, amire szükségük van.
  • Akár az éttermekben, akár a bárokban, a SPA & Sport részlegben vagy a kabinokban: a Mein Schiff ® flottán a szolgáltatás a legfontosabb.