TUI Magyarország ajánlatai

Mexikó

TUI

A TUI az egyik legnagyobb utazásszervező vállalkozás a világon 126 saját repülővel, 8 saját luxus tengerjáró hajóval, és rengeteg szállodával.

Mexikó nyaralás – dzsungel, maják és karibi kék

 

Festői kisvárosok, ahol még érezni lehet a régi idők fuvallatát, tarka indián falvak minden színben pompázó piacai, nagyszerű maja és azték hagyatékok a dzsungelek mélyén, amelyek kétségtelenül az elmúlt idők fejlett civilizációjának legizgalmasabb bizonyítékai. Csodálatos strandok, a tenger és a vendégszerető lakosság – mindez együtt teszi igazán sokszínűvé a mexikói nyaralást.

 

Hol van Mexikó - Tui Utazás

Yucatán félsziget

A Yucatán-félsziget Közép-Amerikában, Mexikó délkeleti részén elhelyezkedő földnyelv, amely a Karib-tengert (a Hondurasi-öbölt) választja el a Mexikói-öböltől. A Yucatán 150 kilométer hosszú partszakasza, Cancun és Tulum között az egész karib térségben a legszebb és legtartalmasabb úti célja.

A kötelező látnivalók indokolt listája:
  • A félszigeten lévő maja romvárosok, Chichen Itza, Tulum & Coba, Uxmal
  • A koloniális Mérida
  • Az olyan szép szigetek, mint Cozumel és Holbox
Mexikó Tui Utazás

Közvetlen charter járat Bécs és Cancun között a TUI-nál

2021. október 24-től a TUI heti két alkalommal közvetlen charter járatot indít Bécs és Cancun között.

 

Utazás az Austrian Airlines közvetlen járatával:

VIE-CUN OS61, csütörtök és vasárnap, 10:40-16:10,  

CUN-VIE OS62, csütörtök és vasárnap, 18:05-11:30 (érkezés Bécsbe másnap)

Ajánlataink

További ajánlataink

Playa del Carmen

Cancúntól mindössze. 1 órányira találjuk ezt a kisvárost, amely éttermeket, bárokat, néhány diszkót, türkizkék tengert, gyönyörű, hosszú, homokos strandokat és az előttük húzódó korallzátonyt kínálja a látogatóknak. Eljuthatunk innen Cozumel szigetére, de a Yucatán-félsziget legfontosabb régészeti ásatásai is könnyen megközelíthetők.

Mexikó Tui utazási információk

A Yucatán-félsziget keleti partján található Riviera Maya festői homokos stranddal, türkizkék vízzel, mélyzöld trópusi őserdővel, természetvédelmi területtel és a maja kultúra maradványaival vonzza a turistákat. A Riviera Mayával párhuzamosan húzódik az északi félteke legnagyobb korallzátonya, a Palancar-zátony. 

Kérjen személyre szabott ajánlatot!

A TUI munkatársai mindent elkövetnek, hogy megtalálják Önnek a legkedvezőbb ajánlatot. Kérjen segítséget most!