TUI protect header

TUI PROTECT

ÚJ SZOLGÁLTATÁS A TUI-TÓL KORONAVÍRUS ESETÉRE!

A TUI PROTECT mostantól minden, novembertől induló útra elérhető. Ez az új szolgáltatás felváltja a Covid Protect biztosítást, a részvételi díj tartalmazza azt, és érvényes valamennyi 2023.10.31-ig induló foglalásra.

A TUI PROTECT szolgáltatással ügyfeleinknek biztonságot nyújtunk az utazás előtt, továbbá átvállaljuk a költségeket helyszíni karantén esetén:

  • A kötbér összegének átvállalása (személyenként legfeljebb 1500 EUR értékben) – kivéve, ha más szervek (pl. állam, biztosító stb.) fedezik ezeket –, abban az esetben, ha az érkezés előtt a SARS-COV-2 vírus fertőzése vagy gyanúja esetén a hatóság karantént rendel el. A foglalás lemondását a pozitív teszteredmény kézhezvételétől számított 10 órán belül meg kell tenni, az utazási irodának a foglalást pedig haladéktalanul törölnie kell. Ezen kívül a hatósági igazolás benyújtása is szükséges.
  • A célterületen, hatóság által elrendelt karantén esetén, a TUI PROTECT magában foglalja a további szállásköltségek és a visszaúti repülőjegyek összegének átvállalását, foglalásonként 5000 euróig, kivéve, ha más szervek (pl. állam, biztosító stb.) fedezik ezeket.
TUI protect

Feltételek:

  • Érvényes valamennyi, új és már meglévő foglalás esetén, és valamennyi 2023.10.31. közötti indulásokra.
  • Érvényes utazási csomagokra, csak szállásra, valamint körutakra az alábbi márkák esetében: TUI Deutschland, X-TUI, airtours, LTUR és Fly&Mix.
  • Nem érvényes TUI CARS, TUI Camper, TUI WOLTERS, TUI Ticket Shop, event tickets, VERS4U, TUI Villas, atraveo, TUI Cruises és csak repülőjegy foglalások esetén.

TUI TIPP: a gondtalan nyaraláshoz a TUI továbbra is mindenképpen javasolja útlemondási-, ill. baleset-, betegség-, és poggyászbiztosítás megkötését.

A TUI PROTECT szolgáltatással biztonságot kínálunk, mert így utasaink védve lesznek a koronavírus okozta többletköltségektől – mindezt ingyenesen.

TUI protect

Utazzon a Török Riviérára közvetlenül Budapestről!

Törökország Budapestről télen-nyáron is a TUI-nál!

Törökország, ezen belül is a Török Riviéra a nyári hónapokon kívül is izgalmas úti cél lehet.
2022 nyarán heti öt közvetlen járattal érhető el a Török Riviéra a Sun Express légitársasággal!

 Nézze meg a Török Riviéra oldalunkat