Még javában tombol a nyár, de mindannyian érezzük, hogy feltartóztathatatlanul közeledik az ősz, majd egy szempillantás alatt jön a tél is. De jó is lenne kitörni a téli hónapokban hosszabb- rövidebb időre a szürkeségből…

Több szempontból is hasznos, ha a téli szabadságunkat már nyáron elkezdjük tervezgetni, illetve lefoglaljuk. Az egyik, hogy brit tudósok kimutatták, a nagy melegben, ha csak képeken is havas tájakat, vagy kristálytiszta vizet nézegetünk, a hőérzetünk csökken. Jó módszer tehát kánikulában a lehűlésre a katalógus lapozgatása.

A legfontosabb azonban, hogy manapság előfoglalási kedvezményekkel sokszor többet tudunk spórolni, mint ha az utolsó pillanatra hagynánk a foglalást. Épp ezért időben szólok, hogy a legkedvezőbb lehetőségek augusztus 31-ig élnék, majd a kedvezmény mértéke sávosan csökken, általában szeptember 30-ig, vagy október 31-ig.

És hogy milyen újdonságok várnak ránk a téli szezonban? Személy szerint, én nagyon örülök a Bécs- Mahe (Seychelle-szigetek)közvetlen járatnak, ami október végétől hetente egyszer közlekedik majd.

Seychelle-szigetek

Kanári- szigetekre több gép indul majd Ausztriából, így nem csak heti váltásokban, de akár 4, vagy 11 éjszakára is elutazhatunk az Atlanti- óceán gyöngyszemeire.

TUI Kanári szigetek

A legnyugatibb kelet, Marokkó sokszínű világába nyerhetünk bepillantást a Gulet segítségével. 

Marokkó TUI

A világ bármely tájára vágysz, keress minket, tervezzük meg együtt a nagy utazást!  

Kriszta

Kriszta