Dubait mindannyian szeretjük, számos érdekességgel találkozhatunk ott, ami nem csak az itthon megszokottól tér el, de a világon is egyedülállónak számít. Most megmutatjuk a mi személyes “TOP 3 in Dubai” listánkat.

TAMÁS TOP 3

1. A helyi befektetők és kanadai tervezők által megálmodott és mesterségesen kialakított Dubai Marina mentén a semmiből nőttek ki 2003-at követően a modern felhőkarcolók. Hiába az egymást érő üvegpaloták sokasága, az öböl menti sétányon nézelődve számomra mégis a nyugalmat sugározta a Marina ebben a rohanó világban.

Dubai
Dubai

2. Nem csak azért tetszett a futópálya Jumeirah Beach homokos tengerpartja mentén, mert magam is rendszeresen futok, hanem mert tisztaság és rend jellemezte az egész szakaszt kilométereken keresztül.

Dubai

3. Bár a látnivalók és a hangulat miatt önmagában is nagy élmény volt Dubai, de erre egy lapáttal az időjárás is rátett. Az otthoni januári fagyból elrepülve pár óra alatt a 30 – 35 fokos hőségben találtuk magunkat. Amennyire meglepett, annyira jól is esett légkondicionált buszmegállókra találni: bizony  felfrissülést jelentett itt egy pár perc hűsölés.

Dubai

Tamás 

Tamás