TUI Magyarország ajánlata

Egzotikus helyszínek

TUI utazás

Októbertől közvetlen járatok Bécsből

Egzotikus járatok 2023 októbertől újra közvetlenül Bécsből!

A TUI Magyarország által ajánlott egzotikus, Bécsből közvetlen járattal elérhető úti célok között szerepelnek a következő helyszínek: Maldív-szigetek, Mexikó és Mauritius.

A téli időszakban egzotikus úti célt választani nem csak az élmény miatt érdemes.

A napfény és a meleg időjárás jótékony hatással van a szervezetre, segít feltöltődni és elűzi a téli depressziót.

Ezen túlmenően, az egzotikus úti célok lehetőséget adnak új kultúrák, ételek és élmények megismerésére is.

Az utazás során szerzett új tapasztalatok és emlékek hosszú távon is pozitív hatással vannak a közérzetre.

Miért érdemes közvetlen járattal utazni?

A közvetlen járatok választása számos előnnyel jár, amelyek még vonzóbbá teszik az egzotikus utazásokat.

Időmegtakarítás: A közvetlen járatokkal elkerülhetők a hosszú átszállások, amelyek gyakran hosszabbá teszik az utazási időt. Így több idő marad a célállomáson eltöltött időre.

Kényelem: A közvetlen járatokkal csökken az utazással járó stressz, hiszen nem kell aggódni az átszállások miatt, és nincs szükség többször csomagokat cipelni vagy újra becsekkolni.

Kevesebb kockázat: A közvetlen járatokkal csökken a poggyász elvesztésének vagy késésének kockázata, mivel nincs szükség átszállásra. Jobb utazási élmény: A közvetlen járatok gyakran kényelmesebbek, mivel hosszabb ideig tartózkodnak a levegőben, ami lehetővé teszi a jobb kiszolgálást és a pihenési időt.

 Összefoglalva, a közvetlen járatok választása kényelmesebbé, stresszmentesebbé és élvezetesebbé teszi az utazást, lehetővé téve, hogy az utazók a legtöbbet hozzák ki az egzotikus úti célokban eltöltött időből.

Maldív-szigetek egzotikus utak

Maldív-szigetek

Utazás az Austrian Airlines közvetlen járatával:

2023.10.16 – 2024.04.06.

VIE‐MLE járatnap: hétfő, szerda, péntek (érkezés másnap)

MLE‐VIE járatnap: kedd, csütörtök, szombat

Mexikó egzotikus utak

Mexikó

Utazás az Austrian Airlines közvetlen járatával:

2023.12.17 – 2024.03.28.

VIE-CUN járatnap: csütörtök és vasárnap

CUN-VIE járatnap: csütörtök és vasárnap (hazaúti érkezés Bécsbe másnap)

Mauritius egzotikus utak

Mauritius

Utazás az Austrian Airlines közvetlen járatával

Figyelem a helyek korlátozott számban állnak rendelkezésre!

VIE‐MRU járatnap: kedd, csütörtök, szombat (érkezés másnap)

MRU‐VIE járatnap: szerda, péntek, vasárnap

Maldív-szigetek

A Maldív-szigetek egy trópusi paradicsom, ahol a kristálytiszta vizű lagúnák, a fehér homokos tengerpartok és a gazdag tengeri élővilág teszi felejthetetlenné az ott töltött időt.

A Maldív-szigeteken található luxus üdülőhelyek csodálatos kilátást nyújtanak az óceánra, és kiváló szolgáltatásokkal, például wellness központokkal és vízi sportlehetőségekkel várják a vendégeket. A szigetek korallzátonyai ideálisak a snorkelinghez és a búvárkodáshoz, és gazdag tengeri élővilággal büszkélkednek.

Mexikó

A mexikói tengerpartokon, például a Cancún és a Riviera Maya régióban, gyönyörű fehér homokos strandok, türkizkék tenger és gazdag tengeri élet várja az utazókat.

Mexikó gazdag kulturális örökséggel rendelkezik, többek között a maják és az aztékok ősi romvárosaival, amelyek érdekes és lenyűgöző látványosságokat kínálnak.

Mauritius:

Mauritius trópusi klímával rendelkezik, így télen meleg és napos idő várható.

Az egyedülálló homokos strandok és a türkizkék lagúnák lenyűgöző látványt nyújtanak, de érdemes felfedezhetünk a szigeten található koloniális épületeket, templomokat és múzeumokat is, valamint kipróbálni a sziget változatos konyháját, mely fantasztikusan ötvözi az európai, az ázsiai és az afrikai ízeket.

 

Egzotikus utak - Közvetlen járat Austrian Airlines

Az Austrian Airlines kiváló választás, amennyiben számunkra fontosak minőségi szolgáltatások, a megbízható légi közlekedés.

Kiváló szolgáltatás és megbízhatóság: Az Austrian Airlines híres a kiváló szolgáltatásairól és a magas minőségi sztenderdekről. Az utasoknak biztosítják a kényelmes üléseket, barátságos és segítőkész személyzetet, valamint a legmagasabb színvonalú utazási élményt.

Elkötelezettség a környezetvédelem iránt: Az Austrian Airlines nagy hangsúlyt fektet a fenntartható repülésre és a környezetvédelemre. Folyamatosan törekszenek a károsanyag-kibocsátás csökkentésére és innovatív megoldásokra a fenntarthatóbb légi közlekedés érdekében.

A vállalat elkötelezetten dolgozik az utasok kényelme és elégedettsége érdekében, miközben fontosnak tartja a környezetvédelmet és a fenntarthatóságot.

Bécsi repülőtér - Parkolás

Bécsi indulás esetén kedvezményes parkolójegyek kaphatók a TUI irodájában.

Nyaraljon biztonságosan

TUI PROTECT

Új szolgáltatás a TUI-tól koronavírus esetére!

Flex Tarif

Tervezzen nyugodtan – foglaljon rugalmasan!